Velkommen til Førskoledag i Ådum torsdag den 11. januar 2018

Ådum Børneunivers inviterer til førskoledag torsdag den 11. januar. Her er kommende elever til nulte klasse i år velkomne til at være med og få en lille forsmag på, hvordan det er at gå i skole.

Dagens program

Programmet begynder kl. 8.10 – samme tid, som skolebørnene møder. Skoledagens første aktivitet er ”Høj puls”, der er en daglig halv time med bevægelse for alle skolens elever, og som slutter med tilbud om en portion havregryn.

Herefter er den kommende nulte klasse sammen med børnehaveklasseleder Inger Dam Nielsen resten af dagen. Hun vil guide alle godt igennem oplevelsen af en skoledag med varieret program. På en tur rundt på skolen vil eleverne se lokaliteterne og i formiddagspausen kunne nyde et stykke frugt ligesom skolens elever dagligt får.

Derefter oplever børnene undervisning i klassen suppleret med deres egne indtryk, små opgaver og sange til Ingers guitarspil.
Madpakke og drikkedunk er det eneste, børnene skal have med.
Over middag leger børnene med i SFO, og der er efter behov mulighed for pasning til 16.45.

Ådum Børneunivers

Ådum Børneunivers er en enhed med vuggestue, Idrætsbørnehave, SFO og folkeskole til og med 6. klasse, det hele i trygge rammer og samlet under samme tag. Der er fokus på læring gennem leg og bevægelse, som er indarbejdet i undervisningen og understøtter tilegnelsen. Der er plads til individuelle behov i det sociale sammenhold, og den tryghed styrker også god indlæring.

Tilmelding til førskoledag

Skoleleder Helle Grønkjær gør opmærksom på, at indbydelsen også er rettet til interesserede uden for selve skoledistriktet. Her henter og bringer den private skolebus børnene.
Tilmelding til førskoledagen og mere information ved Helle Grønkjær –
Telf. 9974 2521 eller 5129 4019