Børn bager for en god sag

Ådum BørneuniversDer har været travlhed i Ådum Idrætsbørnehave og SFO i ugen op til efterårsferien. Der er blevet bagt masser af spændende kager, knækbrød og boller, alt sammen for en god sag.

”Bag for en sag” lyder sloganet for det landsdækkende projekt, som inspirerer børn til at hjælpe børn, der på en eller anden måde har det svært.

Susanne Johansen, Børnehavens leder, fortæller, at man har snakket om, hvordan der kan hjælpes i forskellige situationer, bl.a. på BørneTelefonen, – og desuden har der været godt samarbejde i ugens løb om opgaverne. Alle har været med! Nogle har rørt, andre målt og vejet. Sanserne har været draget ind ved blandt andet at dufte og lære de mange krydderier at kende.

Forældre, bedsteforældre og andre interesserede var budt torsdag eftermiddag før ferien. Mange tog imod invitationen og hyggede sig ved bordene i begge rum med kaffe og kage.

Der var ikke sat fast pris på, men det var op til gæsterne at lægge det beløb i æsken, som de ville støtte med.

Et billede og gavepakker var skænket til den afsluttende auktion.

Susanne kunne glad for den store opbakning og med tilfredshed oplyse, at der indkom 2.451 kr., som er indsendt til ”Børns Vilkår”.