Powtec overtager reservedele fra Agra Tech

IMG_7461 bPowtec udvider forretningen med overtagelse af restlageret af reservedele fra Agra Tech i Ådum, som nu lukker.

pressemeddelelse af Rasmus Dalsgaard
Powtec i Bording udvider forretningen med reservedele og service inden for specielt New Holland.
Det sker, efter at Powtech har købt Agra Techs lager af reservedele, som primært omfatter reservedele til New Holland, Kuhn og Väderstad, men også en række andre landbrugs- og entreprenørmaskiner.
Samtidigt følger Karsten Troelsen med til Powtec. Han har været ansat i forretningen i Bording siden 1983 – bortset fra de seneste seks måneder, hvor han har været tilknyttet Agra Tech i Ådum.
Jens Aage Jensen, ejer og direktør i Powtec, fortæller, at forretningen, siden MVJ Maskiners forlod Bording, har haft mange henvendelser om både reservedele og service på traktorer og landbrugsmaskiner.

Har samarbejdet
Powtec og Agra Tech har siden lukningen af MVJ Maskiner A/S haft et tæt samarbejde om blandt andet salg og indkøb af reservedele, og Powtecs køb af restlageret fra Agra Tech i Ådum var derfor naturligt for Powtec, som dermed kan udvide servicetilbuddet til firmaets mange kunder.
– Jeg glæder mig til at kunne servicere kunderne i området omkring forretningen i Bording med et stort sortiment af reservedele, siger Jens Aage Jensen.

Forsøg mislykkedes
Kim Bak Kristensen, der er direktør i Agra Tech, siger, at der er gjort et velment og stort forsøg på at etablere en servicepartner for landbrug og entreprenørvirksomheder i Ådum.
– Den loyale stab af medarbejdere i Ådum har kæmpet vildt for at få forretningen til at lykkes, men det har været svært at få skabt et rentabelt forretningsgrundlag for forretningen, som blandt andet skulle afvikle en række maskiner og reservedele for boet efter det tidligere MVJ Maskiner A/S, siger han.
– Da Jens Aage Jensen og jeg havde en dialog om fremtiden, opstod muligheden for at overføre reservedelene til Powtec, og det afstedkom en beslutning om at lukke forretningen i Ådum, fortæller han. Der er tale om en nedlukning, hvor alle kreditorer og medarbejdere vil blive honoreret. Han tilføjer, at der senere bliver annonceret dato for ophørs salg af maskiner og inventar fra forretningen i Ådum.
– Kim Bak Kristensen kan efterfølgende pressemeddelelsen føje til, at alle ansatte på nær én på Agra Tech i Ådum har fået andet arbejde.
– Af betydning for lokalområdet nævner han, at der har været vist interesse for bygningerne.
– Datoen for ophørsudsalget er fastlagt til den 4. august.