Gymnastikopvisning i Ådum Hallen

Ådum Idrætsbørnehave

Ådum Idrætsbørnehave

Den 14.03.2014
Stemningen var helt i top, da 250 tilskuere fulgte gymnastikopvisningen i Ådum Idræts- og Ungdomsforening.
Der er noger fantastisk ved den aften, hvor de mange timers træning og forberedelser bliver præsenteret for publikum, og igen

Børneidræt

Børneidræt

i år var det imponerende at se på.
God opstart
Efter festlig indmarch kom en flok ivrige børnehavebørn og deres ledere på gulvet. De gjorde det flot og afvekslende med både bevægelse og sang, så det var en fornøjelse, og nok ikke mindst for de mange bedsteforældre, som var med.
Engagementet manglede heller

Action Jump

Action Jump

ikke hos børneidræt, som havde flotte bluser på. De var ovenikøbet kreeret af Idrætsbørnehaven.

Konferencieren var Preben Frederiksen, som var vendt tilbage til dette aftenjob. Også han havde ros til opvisningens yngste gymnaster. Idrætsbørnehaven fik et par gode ord med. At Annemie, udvekslingsstudent i dette skoleår,

Dameholdet

Dameholdet

havde sat sit præg fra tysk kultur, var rigtig dejligt, sagde Preben. ”Der er 30-35 børn i Idrætsbørnehaven til daglig,” tilføjede han og gjorde opmærksom på, at der er plads til flere.
Fart over feltet
35 gymnaster fra springholdet ”Action Jump” gav en forrygende og flot opvisning. Flere aktiviteter

Dansestudiet fra Ølgod

Dansestudiet fra Ølgod

ad gangen og spring så flotte, at det kunne tage pusten fra de fleste tilskuere. Springerne bevægede sig oppe i de højere luftlag, og begejstrede klapsalver fulgte efter.
Fra dameholdet under ledelse af Laila Bech Christensen og Johanne Norup Thomsen gav otte damer opvisning. Damerne gav den lokale afdeling en flot afslutning.
Gæstehold fra Ølgod

Ølgod efterskole

Ølgod efterskole

Fra Dansestudiets Ølgod afdeling fulgte et flot danseshow.
Ølgod Efterskole afsluttede med 120 elever i en meget flot og afvekslende opvisning. I alt 14 opvisninger har de på forårsprogrammet, og de lever op til mottoet, der var skrevet på ryggen af de grønne bluser ”Længe leve mangfoldigheden.”

Ølgod efterskole

Ølgod efterskole

Afslutningsvis fik alle gymnaster og ledere tak og ros for indsatsen og alle frivillige hjælpere til aftenen og kvitterede med en rose til Preben og holdlederne. Samværet fortsatte ved kaffebordene i hyggeligt selskab.