Er du frisk på at drive din egen lille købmandsbutik?

Der nu nedsat en arbejdsgruppe for ”Ny købmand Ådum”.

Peder Olesen, Kim Hedevang, Jytte Bjørslev, Knud Johst og Niels Møller Hansen danner arbejdsgruppen.

De har udsendt en pressemeddelelse til aviserne, hvor planerne for en fremtidig købmand i Ådum er at ændre butikken fra selvejende institution med bestyrelse og ansat personale til at blive en selvstændig købmand eller købmandspar.

Niels Møller Hansen skriver på arbejdsgruppens vegne om butikken: Vi har en meget velfungerende og tidssvarende butik med opdateret inventar samt kølekapacitet, som er med energibesparende investeringer foretaget de seneste år, samt energibesparende belysning også udført de seneste år.

Butikken har Tips og Lotto, Håndkøbsudsalg af apotekervarer, Frisk bagerbrød samt ny stor trailer til vareudbringning.

Vi kan tilbyde en opdateret butik samt et godt salgsareal, som husets bestyrelse har holdt opdateret, og der vil være mulighed for at få en rigtig god aftale på huslejen, da man ønsker at bevare en lokal købmandsbutik i Ådum by. En butik i et lille samfund har så stor betydning, for den er bindeled imellem rigtig mange mennesker i byen samt området omkring og med tilknytning til den lokale skole.

Også det nuværende varelager vil vi gøre alt for, at man kan overtage til en favorabel pris, da vi har det formål med vores nuværende funktion og beslutninger, at vi vil gøre meget for fortsat at have en butik i Ådum, og kan vi give en økonomisk god start til ny købmand, vil det være godt. Det skal være nu, for at det kan være med til at give en fornuftig start og overtagelse af en butik i drift.

En kommende købmand eller et par får her muligheden for at få en billig start på at blive selvstændig.

Er der en købmand gemt i dig?
I så fald er det bare med at tage kontakt til arbejdsgruppen og vise din interesse. Kontaktperson er Niels Møller Hansen, telf. 2022 2751.