Åbent Ådum med åbne steder

IMG_5037blÅdums erhvervsliv blev repræsenteret på Åbent Ådum af virksomheder, som inviterede indenfor.

Bollerup Jensens Sæbefabrik havde besøgende jævnt fordelt hen over dagen, fortæller Ole Hansen fra vandglasafdelingen. Hos Bjarne Bundgaard, Panelbyg, havde de fleste besøgende speciel interesse inden for materialer til byggeri.

Løvgaards Snedkeri IMG_5062 ..havde åbent hus i værksted og udstilling med de flotte møbler, som Regnar Løvgaard fremstiller. Landbohaven og det store, imponerende drivhus med pool var åbent. Bertel Strebøl, Bredho, var der med en udstilling af træskulpturer. Christen Binderup, Ådum, stod for honningsalget.

Aadum Autoophug, Ådum Auto-service og Ådum Serviceudlejning inviterede også indenfor og blev besøgt med interesse, IMG_5067 ..ligeså Janni’s galleri med abstrakte billeder.

To gårde åbnede staldene. Monica og Harald Olesen, Søndergård, viste deres besætning på 220 køer og malkerobotter i funktion. På Penninghøj havde Dorthe og Lasse Buhl rundvisning cirka hver halve time i svinestaldene.

Der var noget at se i Ådum for enhver smag.

Hos Jens Lindby, Økovin, tilmed noget for

IMG_5094 sm Lindby butik og grill (1)  smagsløgene. Skjern Å Platten, der var sammensat i dagens anledning, blev godt modtaget. Kokken Bendt Jensen stod ved grillen, Jens Lindby var i butikken, hvor der blev smagt og handlet. Med godt 200 gæster må initiativet med kød fra gårdene i Skjern Enge og den rigtige vin til siges at have slået an.