Åbent Ådum på søndag den 1. september

På søndag er der Åbent Hus i Ådum. Forberedelserne har længe stået på, og nu ser de mange involverede frem til at modtage gæster dagen igennem. Der er noget for alle aldersgrupper.

Åbningstiden er de fleste steder kl. 10.00 til 16.00, men det er en god idé at finde alle de åbne adresser på aadum.com med oplysninger og åbningstider eller se folderen Åbent Hus i Ådum.

Vindmøllerne på Bindesbølvej lægger ud og giver en tur op til maskinhuset allerede fra kl. 9.00.

 Rundt i Ådum by

En byrundtur har tilbud for enhver smag. Midt i byen ligger Kwik Spar Ådum, en velassorteret butik med enestående kundeservice. Butikken er vigtig for hele sognets sociale liv. Der er er åbent og gode tilbud. En løbeseddel med dagens toptilbud ligger i butikken.

Ådum Forsamlingshus serverer frokost. I salen kan ses store forandringer med det nye, lyse troltex loft. Der er i huset en udstilling af stenskulptuer. Overfor er der åbent hos Bollerup-Jensens Sæbefabrik. Ådum Lokalhistoriske arkiv viser, hvad der arbejdes med. Ådum kirke er også åben for besøgende.

Veteranbiludstillingen, Martin Andersens store flotte samling, må ses, ikke mindst den sidste ”nye” bil, Cadillac 1903. Længere fremme ad Tøstrupvej er der biler og reservedele hos Aadum Autoophug.

Der er åbne døre til både skole og idrætsbørnehave, hvor der er gratis softice. Ligeså er der åbent til Aadum Hallens fine, nye multirum. Hallen vil være fyldt med masser af lopper, et rigtigt kræmmermarked, som har fået navnet ”Ådum Bazar”, og vil rumme hele den stemning, som hører til. Alt overskud går til Ådum Børneunivers.

På landet

Husk også et besøg ude i sognet. Der er åbne stalde på Søndergård, Ølgodvej, og Penninghøj, Tøstrupvej, med henholdsvis mælke- og svineproduktion. På Odderupvej ”Økovin” med kød fra Skjern Enge på grillen og tilpasset vin, Løvgaard Snedkeri med udstilling m.m. På Gråhedevej 1 er der åbent i Janni’s Galleri med abstrakte billeder i skønne farver. Samme sted viser Ådum Serviceudlejning udvalg, og der er hoppeborg og slush ice. På nr. 7 ligger Panelbyg, hvor man kan se og høre om materialer inden for byggeri.

I folderenÅbent Hus i Ådum, som ligger på udstillingsstederne, er alle åbne steder indtegnet på vejviserkortet.