Ådum Forsamlingshus har modtaget støtte til istandsættelse

IMG_2510 lDer er sket en stor renovering i Ådum Forsamlingshus denne sommer, så festsalen fremtræder med meget behagelig akkustik og dejlige lyse farver. Der er igen blevet ”højt til loft” med den nye loftsbeklædning af trolltex plader.

Projektet har kunnet lade sig gøre for fondsmidler, som forsamlingshuset har modtaget fra Ådum Sogns Spare- og Lånekasses Almennyttige Fond, Vindmølle Fonden, Tuborg Fonden, Tarm Banks Jubilæums Fond og Nordea Fonden. Uden denne støtte havde projektet ikke kunnet gennemføres, og bestyrelsen er meget taknemmelige for det gode resultat. IMG_4773 l

Frivillige har deltaget i nedtagningen af det gamle loft, hjulpet med oprydning, rengøring og sørget for fortæring til alle hjælpere.

Tømrer Kent Pedersen, Ådum, Bents El, Ølgod og Egvad Radio, Tarm har udført et godt og tilfredsstillende stykke arbejde i forbindelse med projektet.

Bestyrelsen fik med de bevilgede midler mulighed for at opfylde ønsket om bedre faciliteter til brugernes forskellige behov.

Tove Christensen, som står for udlejning af huset, giver udtryk for, at Ådum Forsamlingshus er velegnet til alle former for arrangementer: samvær, fester, højskoledage og aktiviteter.

IMG_4762 l (1)

 

Siden det nye loft er sat op, har der været et par fester, hvor lydforholdene er blevet afprøvet. Det har været til stor tilfredshed, idet de nye plader afdæmper kraftige lyde, så det er blevet mærkbart nemmere at høre hinanden.

Som en yderligere forbedring bliver der opsat fire højtalere sammen med mixerpult og teleslynge.

Bestyrelsen vil selvfølgelig gerne vise resultatet frem, og den 1. september er der mulighed for at tage imod et godt tilbud med en let frokost i samarbejde med arrangementet ”ÅBEN ÅDUM”.