70 børn i Ådum indleder sommerferien med en uge på sportsskole

IMG_4652 lbSelv om sommerferien er begyndt, er der fortsat børn på Ådum Børneunivers fra klokken 9 til 15 hver dag i den første ferieuge. De går nemlig i sportsskole.

70 børn i alderen 5-13 år deltager, fordelt på to hold: 37 på de yngstes og 33 på de stores hold. Iført de nye T-shirts fra Hummel, der fulgte med i prisen, kaster de sig med liv og lyst ud i alle aktiviteterne, som ugen byder på.

Der er rigtig mange spændende tilbud. Selvfølgelig byder hver dag på boldspil, og derudover er der blandt andet hockey, gymnastik, spring, parkour og svømning på programmet.

Hver dag er der en voksen ”skoleleder” og nogle unge instruktører, som er med hele ugen.IMG_4671 l

Dagene er delt op i moduler med pauser, hvor der om formiddagen bydes på frugt og om eftermiddagen saft og kage. I den lidt længere frokostpause er det ligeledes lokale frivillige, som står for forplejningen.

Mandag formiddag dag blev efter planen afviklet udendørs med rundbold og street håndbold. Programmet over middag måtte i det fugtige vejr flyttes ind i Hallen, hvor den opstillede bane udfordrede til mange forskellige aktiviteter, og der var boldspil i bageste del.

Sportsskolen afvikles i et samarbejde mellem Ådum I&U og DGI Vestjylland.