Pilgrimsvandring Ådum – Hoven

IMG_3778Det var tredje gang, der var pilgrimsvandring mellem pastoratets kirker. I år var ruten planlagt mellem Ådum og Hoven kirker.

Ved morgengudstjenesten i Ådum blev alle bænke besat med deltagere, som repræsenterede de fem sogne i pastoratet.

Hans Petur Kirkegaard prædikede ud fra søndagens tekst om ”Den gode Hyrde”. Præsten sluttede med henvisning til, at Den gode Hyrde viser vej og sagde: ”Vi skal ud at gå, og så er det en god øvelse at fordybe sig. I hvad? spørger man måske. Jo, i det, der er brug for! Vi kan vende vores tanker. Når vi går fra kirken og gudstjenesten, kan vi gå i Guds fodspor, løfte vores hoved og gå frit – trods det, der kan tynge os.”

Inden gåturen var der kaffe på Hjemmet med rundstykker fra Guldbageren i Tarm.

Den første halvdel af strækningen kørtes i bil til Barslundvej, hvorfra ruten var godt afmærket ad mark- og sandveje til Nørholmvej. Videre gennem den smukke Tirsbjerg plantage ad stier og skovveje til Hoven, hvor der blev serveret varm suppe fra Bechs Hotel.

Efter en kort andagt i Hoven kirke kunne vandrerne hvile fødderne i bussen, som kørte til Barslundvej til bilerne.