Afslutningskonferencen på Lønborggård om “Fremtidens detailhandel i landdistrikter”

Fra v.Bjarne Thestrup. Keld Hansen og Hans Nygaard

Den 10 dec. var der på aadum.com en omtale af konferencen, som afsluttede et tre måneders LAG-projekt vedrørende “detailhandelen i landdistrikter”. Ådum Købmand var som bekendt med i projektet, og vi fortsætter med lidt mere om emnet.

Formand for Kwik Spar i Ådum, Niels Møller Hansen, fortalte på konferencen om butikken og de forbedringer, der er foretaget, og om de mange tiltag i forbindelse med projektet.

Niels Møler Hansen sagde bl.a. : “Der er virkelig investeret i gode forandringer i butikken i Ådum. Vi kæmper en brav kamp for at overbevise forbrugerne om, at det ikke er prisen, som skal afgøre, om de skal bruge en lokal butik, og kædens gule priser hjælper os til at matche discount.

Tak til jer, I to familier, tak for det, som I står og fortæller for os her på konferencen, om jeres oplevelse af at handle i en lokal butik. Vi håber, der er nogen, der får mulighed for at lytte til jeres indslag.”

Foreløbig er det muligt at høre og se den ene indkøber, Freddy Toft, Sædding, i lokalbutikken i Rækker Mølle på nedenstående link,.http://www.tvmidtvest.dk/nettv/?id=20487