Else Stormskær udstiller på Rosendal Kunsthandel

Rosendal Kunsthandel åbnede ved ferniseringen lørdag eftermiddag en omfattende udstilling med værker af Else Stormskær, Bølling.

Else Stormskær er medlem af Kunstnerklubben og har udstillet mange gange på Rosendal sammen med de øvrige medlemmer. Men denne gang skabte hun med egne malerier og akvareller en stor og alsidig udstilling, der viser hendes brug af forskellige genrer.

Motiverne hentes ofte fra naturen. Else Stormskær sagde i sin indledning, at med sin opvækst i Ribe er vadehavet og de kendetegnende flade marker og enge en kilde til stadig inspiration. Desuden nævnte hun, at historien, salmer, sange og bøger inspirerer og får hende til at fatte penselen og overføre indtryk til lærredet.

Omkring en snes gæster deltog i fernieringen, og flere kiggede indenfor i løbet af eftermiddagen

Udstillingen kan ses på galleriet i september og oktober måned hver fredag, lørdag og søndag fra kl.11.00 til 19.00.