Spændende tiltag med Børne & Baby bazar i Ådum

der er ryddet op i gemmerne

Støtteforeningen for Ådum Børneunivers åbnede lørdag formiddag i tre timer for ”Børne & Babybazar” i Ådumhallen.

Mange forberedelser lå bag dette nye initiativ, som tiltrak forældre med børn.fra nul til tolv år.

De mange boder med med brugt børne- og legetøj fyldte godt op i hallen. Der var virkelig blevet ryddet op i gemmerne, og der var tilfredshed fra de handlendes side, selv om de rundhåndet solgte ud til små priser. ”Det er rart at komme af med noget af det, der fylder, og som vi ikke bruger,” udtrykte en ved sin bod meget betegnende.

tvillingebarnevogn til salg

Også nyt børnetøj blev solgt af sælgere, der ellers træffes med deres kollektion ved home-parties.

Jordemoder Lene Heiselberg, Ølgod, solgte ud fra sine egne gemmer og gav gratis hjertelydstjek til gravide. Spændingen omkring de helt små blev ikke mindre af, at en af boderne med kort varsel måtte overtages af mormor og den kommende storebror, da et ådumpar fortsatte til fødeafdelingen.

6. kl.’s elever solgte kaffe, sodavand, slik og frugt, så lidt godt til ganen var der også tænkt på.

For hver time var der konkurrencer for børn, som ellers boltrede sig i Hoppeborgen opstillet af Aadum Serviceudlejning.

Prebens ballonfabrik

Det store trækplaster blev ”Prebens ballonfabrik”. Preben Frederiksen overlod til sine ansatte at holde åbent hus i Idrætsbørnehaven, mens han havde tralvt med at puste forskellige ballondyr op for den ventede børnekø.

Jannie Hansen fra bestyrelsen for ”Støtteforeningen for Ådum Børneunivers” udtrykker deres glæde over, at det lykkedes at få en god dag med både tilfredse købere og handlende. ”Vi kunne godt have ønsket os flere besøgende, men ud fra udtalelser og evaluering, synes vi stadig, ideen er god og er allerde opsat på at holde bazar i Ådum næste år.

Dagens overskud går til ”Ådum Børneunivers”.