Rosendal Kunstnerklub udstiller i juli og august 2012

Svend Aage Steffens, Hemmet: Årstidens farver i træet

Efter ferniseringen i lørdags er Rosendal Galleri nu klar med sommerens udstilling.14 af kunstnerklubbens medlemmer viser deres billeder, og det er blevet til en omfattende udstilling med noget for enhver smag.

Emnet, som blev givet, hed ganske kort ”Træer”, og oplægget var en tur i skoven omkring Rosendal Galleri, inden kunstnerne gav sig til at male i weekenden, hvor de malede både inde og ude på Rosendal.

Nogle kunstnere hentede også inspiration fra træer andetsteds fra, og resultaterne spænder fra det blide til det barske i forskellige genrer.

Udstillingen kan ses på åbningsdagene i juli og august kl. 11.00 til 19.00 og er absolut et besøg værd..

De udstillende kunstnere er: Keld Andersen, Tarm, Svend Aage Steffens, Hemmet, Ebba Jørgensen, Skjern, Borghild Jørgensen, Skjern,

Agnete Bundsbæk, Tarm: Egetræer

Jenny Andreasen, Tarm, Keld Elmkvist, Ådum, Grethe Bernhard, Vostrup, Benny Drewsen, Skovlund, Thyra Kirk, Skjern, Antje Strandbygaard, Skjern, Agnete Bundsbæk, Tarm, Else Stormskær, Bølling, Ellen Nielsen, Skjern og Lene Vesterby, Sdr. Omme.