Gymnastikopvisning i Aadum Hallen fredag den 9. marts kl.19.00

Fanerne bæres ind

Atletiske øvelser, spring, rytmik, leg og zumba var på programmet, da 100 lokale gymnaster fordelt på fem hold gav en flot opvisning i Aadum Hallen for ca. 300 tilskuere, der sørgede for en fin stemning aftenen igennem.

Leder af Aadum I&U’s gymnastikudvalg, Helle Andersen, bød velkommen og præsenterede holdene, inden Preben Frederiksen overtog mikrofonen som aftenens konferencier.

Børneidræts børnene kom fint omkring

Idrætsbørnehaven lagde for med 38 gymnaster under ledelse af de ansatte, og selv om børnenes koncentration var stor for at præstere det bedste, blev der dog fra en og anden tid til et lille vink til bedsteforældre på stolene.

Irene Houborg stod med mange års erfaring igen i år for et flot indslag fra forældre /barn gruppen.

Springholdet i aktion

Børneidrætten var der i deres stribede bluser og viste mange forskellige øvelser på gulv og i spring. Dygtige unge ledere havde gjort en god indsats: Malene Andersen, Martin Lundsfryd, Natalie Moslund, Karoline Chopart, Julie Jensen, Maren Ludewigt, Maja Jørgensen, Janni Danielsen, Hanne Nørgaard Jensen og Christina Jørgensen.

zumbaholdet danser til friske rytmer

Springholdet klarede spring og øvelser flot under ledelse af Nicolai Bech, Tanja Bredahl, Karen Bredahl, Karl Hansen og Knud Erik Birkmose.

Lisbeth Moeskjær sluttede den lokale afdeling med en intens zumba opvisning.

Ikke mindre end to gæstehold sluttede aftenen.

Parkourholdet fra Tarm viste en enestående hurtighed

Parkourholdet fra Tarm viste en enestående hurtighed. Der var fart på i spring og på gulvet, så de levede helt op til ideen bag Parkour om at bevæge sig mellem to punkter mest effektivt og hurtigst muligt ved kroppens brug.

gæsteholdet fra Brejninggaard

133 unge fra Brejninggaard Efterskole sluttede med en fremragende opvisning af både ny og utraditionel gymnastik i ligeledes højt tempo, som fik bifaldet til at brage.

To af gymnasterne er fra Ådum, og både de og tilskuerne nød gensynet. For Sarah Pontoppidan og Lea Engkær Pedersen var der måske lidt ekstra ved denne aften i det hjemlige blandt de i øvrigt 23 opvisninger, som holdet fra Brejninggaard har i løbet af marts måned.

Flot opvisning fra Brejninggaard

Efter opvisningen var der kaffebord med masser af kage og snak ved bordene i den ene ende af Hallen.