Udvekslingsstudent søger værtsfamilie

Med flere års god erfaring med udenlandske studenter, har Aadum Idrætsbørnehave og AFS Interkultur ansat Pauline fra Bad Wimpen i Tyskland. Pauline skal arbejde i børnehaven som frivillig medarbejder fra 1. august 2012 til 1. maj 2013.

Pauline er 18 år og bliver student til sommer. I sin fritid er hun spejder, spiller violin, synger og interesserer sig for teater.

Der mangler stadig en værtsfamilie i lokalområdet, som kunne tænke sig at modtage Pauline for det kommende år. At være værtsfamilie er en rigtig god anledning til at få næmere kendskab til et andet land og kulturen der – samtidig med, at man præsenterer, hvordan der er her for det unge menneske, der skal indgå som en del af familien.

Hans Laurids Pedersen og Jytte Bjørslev, Ådum, som i år er værtsfamilie for Maren, giver gerne oplysninger om det at være værtsfamilie, og ligeså kan man henvende sig til Preben i Ådum Idrætsbørnehave.

Man melder sig som værtsfamilie til Inga Hansen Bjerg, AFS Lokalforening i Ringkøbing, på tlf. 9735 3053 eller til Nanna Sofie Simonsen, AFS sekretariatet, på tlf. 3832 2304.