Skal Ådums samlende mødested bevares

Når Ådum Købmand inviterer til den ordinære generalforsamling på torsdag, er det i forventning til stort fremmøde fra både kunder og kommende kunder.

Købmand Helle Andersen og personalet gør sammen med bestyrelsen en stor indsats for, at det er en god oplevelse at handle i butikken. Det gælder både med gode priser og tilbud, kvalitetsvarer og kundepleje. Alligevel kommer der ikke kunder nok, må man konstatere.

Ådum Købmand - byens samlingssted

I forbindelse med VE-midlerne er der foretaget nogle meget synlige investeringer i butikken. Der er kommet glasdøre foran kølere og glaslåg på alle frysere. Det har allerede nedsat strømforbruget, og sammen med de nye varmepumper, som er installeret, er det blevet en lunere butik til nydelse for både kunder og personale.

 

”Disse investeringer samt personalets indsats i butikken har skabt en meget flot butik, hvor varerne præsenteres på en rigtig fin måde, og som er værd at besøge,” lyder det fra bestyrelsen.

 

Samtidig har bestyrelsen arbejdet for nye tiltag blandt andet i forbindelse med ansøgning om deltagelse i et tre måneders LAG-projekt: ”Detailhandel i Landdistrikterne”. Det ventes der svar på netop lige før generalforsamlingen.

Efter tre hårde økonomiske år skal der træffes nogle afgørende beslutninger, hvorfor gode forslag til forandringer efterlyses, hvis butikken skal fortsætte sommeren over.

Alle kan roligt møde op torsdag aften, da bestyrelsesposter for det kommende år er på plads. Det er vigtigt at komme og få påpeget, hvad der skal til, for at flere vil lægge deres indkøb hos Ådum Købmand. Bestyrelsen ønsker konkrete forhold til brug i deres målsætning. Det er nemlig butikkens fremtid, der står på spil, og om et samlende mødested i Ådum skal bevares. Formand Harald Olesen opfordrer alle til at komme af huse og fortælle, hvad man gerne vil have.

Helle Andersen vil sørge for en god afslutning med smagsprøver på forskellige Arla supper, som serveres lige efter generalforsamlingen.