Kunstudstilling i Aadum Hallen

For oven Kristian Kristensen, med akvareller fra den vestjyske natur, nederst Hans Vestergaards plancher af vestjysk natur

Der bliver aktiviteter for alle, mår Teatret OM besøger Ådum både mandag og tirsdag. Teater på Valsen byder på optrædener, forestillinger og værksteder for børn og unge.

Begge dage sluttes med fælles arrangement i Aadum Hallen, der i øvrigt vil være åben for adgang hele dagen både mandag og tirsdag. Lokale kunstnere medvirker med deres kunst, som er sat op på tre vægge i hallen. Der er ophængt godt 80 billeder samt udstillet anden kunst.

 

Ella Funch strikkede paradiset

Udstillende kunstnere er:

 

Kristian Kristensen, med akvareller fra den vestjyske natur. Keld Kristiansen, med malerier bl.a. et fra Sct. Hans ved Teglværkssøen. Janni Nielsen, abstrakte billeder og billeder med sentenser. Tove Lauritsen, med flere billeder fra Ringkøbing med de røde tage. Bjarne Thestrup viser fotokunst på væg og fra projektor. Ella Funchs alsidige kunst, som er stillet til rådighed af hendes datter Margit og Rosendal Kunsthandel.

 

Jannie Danielsens sammenhørende billeder

Hans Vestergaard har udlånt plancher med historiske billeder fra Ådum. De er et studium værd. Hans Vestergaard har i årenes løb samlet sine billeder og sat dem op under følgende temaer: Årets gang i Ådum, Fra mark til sø og rekreation, Foreningsliv i Ådum, Fester og Fællesspisning i Ådum. Desuden forskellige, bl.a. vinderbillede fra fotokonkurrence i Foreningen Norden,

 

Aadum Børneunivers og Aadum Borgerforening, som er arrangører sammen med Teatret OM, inviterer alle i sognet indenfor i hallen og til øvrige arrangementer ifølge program, der bl.a. ses i Aadum Nyt og ligger hos Ådum Købmand.