Fire generalforsamlinger på én aften i Ådum Forsamlingshus

Aftener er der sjældent for mange af, så meget tidsbesparende er der samlet fire generalforsamlinger i Ådum Forsamlingshus onsdag den 29. februar, og man kan endda slippe for at lave mad inden.

Ådum Forsamlingshus er rammen om fire generalforsamlinger den 29. februar

Der inviteres nemlig til spisning kl. 18.00, hvor foreningerne er vært, og man selv kan købe drikkevarer til. Der tilmelding til Tove Christensen eller Lone Bech senest onsdag den 22. februar.

Kl. 18.45 har Ådum Forsamlingshus generalforsamling efter dagsordenen, og følgende er på valg: Peder Olesen, Karsten Bach, Mikael Andersen og Gunnar Pedersen. Alle modtager valg.

Umiddelbart efter fortsætter Støtteforeningen for Ådum Forsamlingshus. Anders Jensen og Annelise Ostersen er på valg, sidstnævnte modtager ikke genvalg.

Kl. 19.45 begynder ”Vindmøllefondens” generalforsamling. Udvalget står for støtte til almen nyttige formål i Ådum sogn og henvender sig til alle borgere i sognet. Tina Pontoppidan og Bent Albertsen modtager genvalg.

Kl. 20.00 fortsætter Borgerforeningens generalforsamling, som er aftenens sidste. Dagsordenen følges og behandles. På valg er Poul Erik Vinding, Anke Gerdes og Lone Bech. Sidstnævnte modtager ikke genvalg.

Det er muligt at deltage i den enkelte generalforsamling uden nødvendigvis at have deltaget i spisning. Tiderne for de enkelte generalforsamlinger er cirkatider, og der begyndes ikke før de annoncerede tidspunkter.

Tove Christensen, tlf. 9737 6065 og Lone Bech tlf. 9737 6362 – husk senest onsdag den 22.februar af hensyn til køkkenet.