Juletrætænding på Rosendal Galleri søndag den 27. november 2011

Igen i år nåede det flot pyntede juletræ på 4,5 meter til loftet i den tidligere gymnastiksal på Rosendal Gl. Skole. De mange gæster nød de julepyntede stuer og kaffen med hjemmekogte klejner ved antikke borde, dækket med fine gamle stel.

Så er juletræet tændt. Oliver helt til højre tjekker med et sidste blik. Keld og Jørgen på trappen, farmor Mary Eriksen, Alberte med ryggen til og Freja th. fra siden

Der var stor spænding om, hvem der mon skulle tænde juletræet i år. Det var ikke lykkedes at få en familie fra Rosendalvej, som så ofte, til at gøre det. Det viste sig så at være farmor Mary Eriksen fra Hammerum sammen med to børnebørn, Alberte og Oliver. Mary Eriksen er en hyppig gæst på Galleriet. ”Jeg elsker at komme her,” siger hun, ”man bliver ladet op her på stedet!”

Børnene fik assistance af en anden gæst, jævnaldrende Freja Rothausen. Turen op på stigen og lysene i toppen måtte Kelds nevø Lars Bak påtage sig.

Da træet var tændt, og lysende funklede, blev der sunget julesalmer med Anne-Lise Kliver Stope ved klaveret.

Fra Jørgen Olsen og Keld Kristiansen lød en tak til alle, som var kommet og til alle dem, som inden havde hjulpet til med at gøre klar til det store arrangement.