Ådum Medborgerklub på udflugt til Hangaards Have den 10.august

Medborgerklubben i Ådum nød en af de sidste chancer for at se Hangaards Have i Ejstrup, som lukker for offentligheden den 1. sept.

Anna Hangaard byder Medborgerklubben velkommen

Anna Hangaard bød velkommen og fortalte om havens historie.Hun fortalte, at da hun og hendes mand Erik flyttede til stedet i 1976, var det et forblæst sted, hvor de drev landbrug og efterhånden fik plantet nødvendige læbælter.

Haven har hele tiden været Annas store interesse, og fra 1986 til i dag er parrets have vokset til 24.000 kvm..

Stor energi og havesans gjorde det muligt i 1994 at åbne for publikum. Og der har i årenes løb været rigtig mange gæster for at nyde den smukke have, og de fleste er kommet mere end én gang.

De sytten medborgere fra Ådum kunne glæde sig over både kendte og ukendte planter.Roserne blomstrede, forskellige klematis, farvestrålende Mont Bresia og mange andre.

I det hyggelig havehus og i hyggekrogene omkring blev den medbragte kaffe nydt, inden en sidste haverunde og besøg i butik og galleri.

Turen fortsatte til Borris, hvor der var bestilt kinesisk buffet. De mange retter fristede, og da der var smagt på det meste, gik turen hjemad til Ådum med medborgere, der var mætte af både indtryk og spændende fremmed mad.