Børneloppemarked og revybilletter hos Ådum Købmand

Lørdag formiddag bør man ikke gå glip af gratis kaffe og rundstykke hos Kwik Spar i Ådum. Husholdningsforeningen sørger for serveringen. Samtidig er der Børneloppemarked foran butikken. Både børn og voksne er velkomne til at sætte en bod op.

Samtidig, helt nøjagtigt kl. 9.00-12.00, starter salget af billetter til årets Aadum Revy i Ådum Forsamlingshus. Og salget foregår efter ”først til mølle princippet”. Bordplanen udfyldes ved billetkøbet, så hvis der er flere, som ønsker at sidde sammen, skal disse billetter bestilles fælles.

Der sælges billetter til både generalprøven fredag den 7. og Aadum Revyen lørdag den 8. oktober. Begge er aftenforestillinger med mindre eller større kulinarisk indledning. Musikken lørdag leveres af SH Musik.

Der øves på fuld tryk af Revyholdet, og Tina Pontoppidan oplyser, at revyen i år er meget lokal med alt, hvad det indebærer. Hun kan kun afsløre, at ikke mange går ram forbi, så det er om at møde op og se, om de enkelte ådumborgeres egne anelser og ønsker går i opfyldelse..