DM på Aadum Pulling-Arena

Den våde sommer til trods kørtes der på Aadum Pulling-Arena

Publikum var klar

Lørdag var der røg og ikke mindst støj, som hørtes over en stor del af Ådum-området.

 

Traktortrækket på Aadum Pulling Arena kom godt i gang efter tre kvarters forsinkelse. Den som bekendt noget fugtige sommer havde blødgjort banen, så der mått e fyldes kalk på til at opsuge væden. Efter disse indledende manøvrer, som nogen af de mange frivillige hjælpere klarede, kom Farm Stock på banen, og de første serier blev afviklet..

 

Her er det Blue Dream v. Dennis Nielsen

En byge af lidt længere varighed fik senere stoppet kørselen. Med en hurtig indsat fik de frivllige dækket banen med plastik, og indtil det igen efter en times tid klarede op, voksede køerne ved pølseboderne og ved fadøls-udskænkningern. Der blev også handlet i regntøjs- og paraplybutikken, som havde sit eget telt.

Martin Andersens veteranbil som kørte æresrunde

I pauserne gav Martin Andersen, Ådum,æresrunder på pladsen med sin veteran-brandbil.

Bortset fra nogle få afmeldinger kørtes serierne helt igennem. Det blev dog igen så fugtigt, at traktor- trækket sluttede hen på aftenen uden sidste serie.

Både Tina og Hans Nygaard, som har stået bag opfordringen til frivillige om at melde sig, udtrykker stor tilfredshed med dagens forløb. Både frivillige og dagens ca 1300 gæster havde taget det gode humør med, og stemningen var glad og positiv.

En stor frivillig indsats ligger bag arrangemenet og en uvurderlig støtte fra lokale sponsorer. Overskuddet fra trækkene går til Ådum I&U.