Rosendal Kunstnerklub udstiller i juli og august

Efter ferniseringen i lørdags er Rosendal Galleri nu klar med sommerens udstilling.14 af klubbens 19 medlemmer viser deres billeder, og det er blevet til en omfattende udstilling med noget for enhver smag.

Mange har malet med inspiration fra naturen. Detaljerede nærbilleder gengiver forårets og sommerens blomsterpragt. Der er landskabsbilleder med motiver fra lokalområdet, og den færøske barske natur er skildret.

Også den abstrakte kunst, som lægger op til iagttagerens fantasi er repræsenteret.

Ebba Jørgensen, Skjern. Billedet hedder ganske enkelt : Får

En del af billederne blev malet eller påbegyndt i løbet af de tre weekender i foråret, hvor kunstnerne mødtes på Rosendal og malede med adgang for interesserede til at ”kigge kunstnerne over skulderen.”

Udstillingen kan ses i åbningstiden onsdag til søndag kl. 11.00 til 19.00.

De udstillende kunstnere er: Ebba Jørgensen, Skjern, Borghild Jørgensen, Skjern, Else Stormskær Nielsen, Skjern, Keld Andersen, Tarm, Birthe Laurberg Hansen, Lønborg, Svend Aage Steffens, Hemmet, Jenny Andreasen, Tarm, Kristian Kristensen, Ådum, Keld Elmkvist Kristiansen, Ådum, Grethe Bernhard, Vostrup, Benny Drewsen, Skovlund, Thyra Kirk, Skjern, Anne-Lise Kliver Stope, Hoven og Frank Jørgensen, Skjern.

Keld Kristiansen viser gerne udstillingen og fortæller om billederne. Et af hans egne landskabsbilleder ses på væggen bag kaffebordet, som der altid bydes på i forbindelse med et besøg på Rosendal.

Keld Kristiansen viser gerne udstillingen og fortæller om billederne. Et af hans egne landskabsbilleder ses på væggen bag kaffebordet, som der altid bydes på i forbindelse med et besøg på Rosendal.