Karsten Bach har været 10 år hos Kurt Chopart

Den 15. maj 2001 blev Karsten Bach, Vejlevej 44, Ådum ansat som medarbejder hos Kurt Chopart, Ådum Murerforretning. Karsten Bach driver fortsat sin gård med planteavl, og har siden starten i firmaet haft den ordning, at fredag er fridag til brug derhjemme.

Karsten Bach befinder sig godt med murerarbejdet, hvor han i det daglige samarbejder med murer Kurt Hermansen, som såkaldt håndlanger.

Karsten Bach håbede egentlig, at chefen havde glemt jubilæet, da selve dagen forløb uden nogen hentydninger.

Stor var derfor hans overraskelse, da han i torsdags efter fyraften blev budt med om på terrassen, hvor Connie Chopart havde dækket festligt op og stod klar med et velsmagende traktement. Både Karstens kone Lis, datteren Maja, kolleger, Kurt Chopart m.fl. sad ved bordet, og Karsten Bach blev fejret med manér. Der var gave og ønsker for fortsat godt samarbejde.