Fernisering på Rosendal

  

På lørdag den16. april kl. 14.00 er der fernisering på Rosendal Galleri. Agnete Bundsbæk Mouridsen og hende svigerdatter Lene Bundsbæk har sammen lavet en fyldig udstilling, hvor Agnete Mouridsen præsenterer sine akvareller og malerier.

 

Malerierne er naturalistiske, ja, næsten fotografiske. Motiverne er hentet fra forskellige steder i landet og udstråler ro og stilhed. Svigerdatteren, Lene Bundsbæk, viser frem af sit store lager af glaskunst. Der er både pynte- og nytteting som smykker, vaser, fade, ikoner og meget andet.

Udstillingen er åben de kommende fredage, lørdage og søndage kl.11.00 til 19.00 samt alle dage i påsken.

Fra Kunstnerweekend først i april på Rosendal, Agnete Bundsbæk Mouridsen ved staffeliet og med tre billeder på gulvet.

Det midterste billede er et tidligere kreaturhus på Skallingen, og køerne er malet med udsigt fra huset.

 

Glaskunst: Mennesker af Lene Bundsbæk