Gymnastikopvisning i Ådum Hallen

Gymnastikopvisning i Hallen

Årets gymnastikopvisning var en festlig aften. Der var stillet 250 stole op, og der var kun få tomme. Så det var dejligt at være så mange i en god stemning.

De første små var fra Idrætsbørnehaven (i blå bluser) sammen med deres daglige ledere. De gjorde det rigtig godt til ikke mindst deres bedsteforældres store tilfredshed.

 

 

F

orældre/barn med faldskærmen m.m. blev ledet af Irene Houborg og Lotte Pedersen. Irene Houborg var lige så engageret/ entusiastisk som da hun ledte mor/barn (som det hed den gang) for ca. 20 år siden.

Børneidræt var for de 3 – 6 årige, og de havde en sjov opvisning, efter de var kommet ind på sørøverskibet (den store måtte).

 

 

 

Karl Hansen m.fl. ledede springholdet for 0-6.kl. de klarede også springene flot, inden gæsteholdet Tarm-FoersumTempo gav deres forrygende opvisning for fuld fart.

 

 Mix-Motion for de voksne gymnaster

satte allerede ved synet af deres lysegrønne bluser tilskuernes forårsfornemmelser i gang, også deres opvisning var der fart og spænding over, ikke mindst da lyset i hallen blev slukket, og publikum måtte føle opvisningen via gymnasternes håndholdte lygter.

Rigtig mange blev til fælles kaffebord, hvor der blev brygget en masse kaffe og spist op.