Velkommen Dorte Karlsmose

Varmt velkommen til Dorte Karlsmose

Tidligere på året valgte vores faste Kirkesanger, Jens Peder Kronborg, at opsige sin stilling. Det er vist også helt fair i en alder af 76 år!

Vi kan nu med glæde informere om, at vi har ansat en ny Kirkesanger til at varetage sangen ved gudstjenesterne og andre kirkelige handlinger i Hoven og Ådum Kirker pr. 1. april 2024.

Dorte fortæller om sig selv:

Jeg hedder Dorte Karlsmose og er 57 år. Sammen med min mand, Henrik, er vi bosat på en ejendom uden for Krusbjerg. Jeg er uddannet social-og sundhedshjælper og Kirkemusiker. Sidstnævnte har jeg brugt i mit job ved Bejsnap og Ølgod kirker, hvor jeg tidligere har været ansat i en længere periode. Jeg glæder mig meget til at lære menighederne, og kirkerne i Ådum og Hoven at kende.

Dorte vil følge Jens Peder i vores kirker Palmesøndag (Hoven) og Påskedag (Hoven og Ådum). Her vil vi også få mulighed for at sige farvel til Jens Peder og velkommen til Dorte.

Stort og varmt velkommen! Vi glæder os meget til samarbejdet.

Menighedsrådene i Hoven & Ådum