Charity/velgørenhed i Ådum Kvindenetværk

                   Onsdag d 24 august 19.00 i Ådum Forsamlingshus

 Denne aften er et anderledes tiltag, da det er en ”Win Win” aften.

Man kommer af med noget man ikke har brug for længere – man får købt noget man synes man mangler – gode grin – hygge – samtidig med at vi samler penge ind til et velgørende formål, som kommer andre til gode.

Alle der deltager i arrangementet skal medbringe en ”donation” til en auktion.

Kig dybt i skabene, eller vær kreativ – man skal ikke gå ud og købe noget.

En donation kunne være: en plante der er blevet for stor til stuen, en flot kjole der er krympet i skabet, en vase fra svigermor, hjemmelavet marmelade, en pose nybagte boller, hjemmestrikkede strømper – kun fantasien sætter grænser. Bare noget der kunne have værdi for andre.

Vi starter med at besigtige alt det indkomne, og så går auktionen i gang. Inden auktionen kan der købes øl/vand og vin, der serveres chips til. Når vi er færdige med at bort auktionere alle de indkomne ting, serveres der kaffe/te og hjemmebag.

Inden aftenen slutter finder vi ud af hvor mange penge vi har samlet sammen, og vi stemmer om hvad pengene skal doneres til. Der bliver 2 forskellige formål der kan vælges imellem.

Prisen for at deltage på aftenen er 50,- som betales ved tilmelding. Tilmeldingen starter fredag 5/8 – og slutter igen fredag 19/8.

Begivenheden bliver slået op på vores Facebookside https://aadumkvindenetvaerksgruppe.nemtilmeld.dk/2/ , er du ikke på Facebook kan du tilmelde dig til Tina Pontoppidan 6135 8763.

Vi glæder os til at se Jer – tag Charity humøret med. Der kan betales med mobil pay på aftenen for det man køber.