Julemåneden på ’Krukkekompagniet’ i Ådum

Julestuen hos Lynggaards på Teglværksvej ved Ådum er igen åben. Jørgen Lynggaard har gjort ’julestuen’ klar med assistance fra sin mor Birthe. De mange traditioner, som er forbundet med udstillingen, er bevaret og nyt kommet til. Der er pyntet op inden døre på hylder og borde i stilen, som passer ind i rummene. Der er stort udvalg af dekorationsmaterialer, mulighed for godt indkøb af lys, anderledes julepynt end ellers kendt, brugskunst, krukker og kurve med mere. Noget for enhver smag kan man konstatere og udnytte valgmulighederne.

Mors kogebog

En nyhed i julestuens sortiment er en helt frisk og ny bogudgivelse! Inge Lynggaard Hansen har samlet familiens værdsatte og vel afprøvede madopskrifter i ’Mors kogebog’. Det er opskrifter med tradition, som går tilbage eksempelvis til hendes morfars julekage og mormors pebernødder og meget andet godt til ganen.

Udendørs på gårdspladsen sælges som tidligere juletræer, pyntegrønt, kirkegårdskranse, dørkranse og dekorationer. I julestuen er der kaffe på kanden og tilhørende hygge.

Åbningstider:

Fredage kl. 13-17,
Lørdag og søndag kl. 10-17 – til den 23. december.

For anden aftale ringes på telf. 4217 9258.