Halvfjerds bøger købt den første salgsdag

I lørdags holdt Ådum Lokalarkiv åbent for salg af Knud Mogensens netop udkomne bog: ”Knud Brugs fortæller om Ådum Kirkeby”. Jens Lindby har redigeret bogen, som med mange billeder supplerer Knuds beretning. Salget foregik i Forsamlingshusets Jægerstue, hvor arkivets medarbejdere sad klar til at betjene.

Der var samtidig lejlighed til at købe Knud Mogensens tidligere udgivelse ”Knud o æ Brugs”, som kom for to år siden og andre bøger, som Lokalarkivet har udgivet.

Salget fortsætter

Knud Mogensen havde på forhånd signeret cirka 60 bøger med en venlig hilsen, og de blev solgt som en ekstra gevinst og gensyn med Knuds underskrift. I alt blev der solgt halvfjerds bøger i åbningstiden.

Herefter blev Ådum Købmand forsynet med et passende lager og de resterende kom med tilbage i Arkivet. Der er mulighed for bogkøb disse to steder i Ådum samt desuden i Tarm Bank.