Herrehold har afsluttet 11. sæson

 Sæsonen er sluttet for de 12 mænd, som vinteren igennem har mødtes hver anden torsdag aften i skolekøkkenet på Ådum Børneunivers. To eller tre ad gangen har de skiftedes til at stå for planlægning og indkøb. Opskrifterne er kopieret og klar til at deles rundt, inden opgaverne fordeles med tilhørende forklaring.

Der arbejdes i små hold

Med de mange års erfaring er der stadig udfordringer og spænding undervejs, når det gælder at lave god mad. Intet overlades til tilfældigheder, men et grundigt forarbejde og fællesskab om planlægningen borger for godt resultat.

I små hold arbejdes der koncentreret, og prøvesmagningen er til diskussion. Gode råd tages imod med muntre bemærkninger, som er kendetegnende for holdet. Når alt er klar, lægges der vægt på, at hver ret præsenterer sig bedst muligt.

Menuen prøvesmages

Omkring bordet nydes tre retters middagen. Det er afgørende at få de sidste justeringer med. Den sidste middag er noget særligt, for den skal efter planen gentages og serveres to uger senere i forsamlingshusets Jægerstue, hvor damerne bliver inviteret med. Efter prøvesmagningen kan der absolut siges god for det videre forløb.

 Middag for damerne udsættes

Desværre er situationen dog i mellemtiden blevet en helt anden. Som alt andet har herreholdets middag med damerne måttet aflyses på grund af smittefaren. Villy Christensen kan på holdets vegne kun sige, at festmiddagen med damer er udsat på ubestemt tid.