Juleafslutning i Ådum kirke

 På årets næstkorteste dag var børnene fra Ådum Børneunivers på gaden fra morgenen af. Deres mål var juleafslutning i kirken. De 72 skoleelever fyldte godt op, sammen med børnehavebørn og de ældste fra vuggestuen og en del forældre og bedsteforældre, der var kommet for at være med til en god tradition før højtiden.

Julesang og tale

Julemusikken sørgede organisten Charlotte Husted Nielsen for til de fire kendte julesalmer og smukt forspil og postludium.  

Præsten Hans Petur Kirkegaards tale var en god genfortælling af julebudskabet lige fra Maria fik at vide, at hun skulle føde Jesus, og Josefs bekymringer, da han ikke var far, indtil englebudskabet kom, at det var Guds søn og verdens frelser, som skulle fødes julenat.

Juleferien begyndt

På skolen var der juleafslutning i gymnastiksalen med dans om juletræet og underholdning. Ferien var tæt på, da julepynten blev taget ned i klasserne.