Frivillighedsaftenen på Dejbjerglund Efterskole

Frivillighedsaftenen den 25. november på Dejbjerglund Efterskole blev en god og festlig oplevelse med cirka 170 deltagere.

Udover at Ringkøbing-Skjern Kommune, Frivillighedsrådet og Frivillig Vest gerne ville takke alle de mange mennesker, som dag efter dag lægger kræfter og engagement i frivilligt arbejde, bød aftenen på uddeling af Frivilligprisen og handicapprisen.

Formand for social- og sundhedsudvalget Lennart Quist overrakte sammen med formand for Frivilligrådet Hans Pinderup Ringkøbing-Skjern kommunes frivillig pris til Tal dansk Cafeen i Ådum.

Frivilliges indsats

Prisen blev modtaget for alle de frivilliges indsats med at integrere østeuropæere – og fordi de er et forbillede for lignende initiativer i kommunen og flere gange har delt ud af deres erfaringer. Lene Bjørslev modtog på vegne af medarbejderne checken og en buket blomster