Forældre inviteret til Børneklub

Fredag aften mellem kl.17 og 19 havde Børneklubben ’Spilopperne’ inviteret til forældreaften i fællesstuen på Hjemmet. Lederne var klar med en god middag. Der blev fyldt op ved to lange borde, som var dækket til 35 tilmeldte. Menuen stod på kødsovs, pasta og reven gulerodssalat. Der var god afsætning på den velsmagende mad, som blev nydt i hyggeligt selskab.

Hanne Pedersen fortæller

Herefter fik konsulent inden for de Folkekirkelige Børneklubber Hanne Pedersen, Fiskbæk ordet. Hun var klar med lærred på stativet til præsentation af aftenens bibeltekst. Hanne genfortalte beretningen, og der blev fyldt på lærredet med personer, mens hun beskrev, hvordan mennesker søgte Jesus for at få hjælp til sygdom og problemer. De blev hjulpet og velsignet.

Børneklubkage

Børn og ledere sang et par sange, inden der var kaffe og saft til flot ’Børneklubkage’ bagt og pyntet til lejligheden af Oana Tutunaru. Børneklubben holdes hver torsdag eftermiddag, og sidste gang i år er den 5. december ”Vi hører om jul”.