Kort tid tilbage med Brian som købmand

Ådums afholdte og dygtige købmand i fem et halvt år, Brian Pedersen, har sagt sin stilling op. Tiden med Brian som købmand har været meget mere end den nødvendige handel. Enhver kunde har Brians interesse og bliver husket. Der er også skabt tradition for festlige samvær i årets løb.

Festlige indslag

Ud af en hel række tiltag kan nævnes: fejring af butikkens fødselsdag, Sille Owen, Sjow lørdag, julehygge, is til halv pris i sommervarme, fyldt kundevogn som gevinst i konkurrence, FIFA, banko, vinsmagning, skolebørns besøg, gratis is til skolebørn ved specielle lejligheder med mere.

Brian tiltræder senest den 15. oktober en ny stilling andetsteds efter opfordring. Det bliver stadig inden for detailhandel og som selvstændig købmand.

Brian blev kontaktet til nyt job

Brian er faldet godt til i Ådum, som den udadvendte person han er,

og uanset indkøb får alle samme gode, opmuntrende behandling. Selv har han også følt sig godt modtaget og behandlet. Et stort plus han har nydt, er at være så tæt på sine forældre, som bor i Vostrup, og som også har deltaget i mangt og meget i Ådum. Butikken er bortset fra et enkelt år drevet med overskud, mens Brian har været købmand

I begyndelsen af juli blev Brian kontaktet omkring nyt, større job, som lød spændende for ham. Efter tre ugers betænkningstid har han vurderet, at skulle han prøve noget andet, var det nu, og har sagt ja. Brian har endnu ikke afviklet sin ferie, så det er om at benytte den sidste tid til handel i butikken og en snak med ham.

Gode ønsker for både Brian og Ådum Købmand fremover

Mange gode ønsker har Brian fået, og han vil blive savnet for sit gode humør og altid positive indstilling, som gælder alle og ikke mindst børnene fra skole og børnehave.

Bestyrelsen bag Ådum Købmand arbejder på højtryk for at finde en god løsning til gavn for skolen, byen og hele sognet.