Adventsspiralen blev tændt

Torsdag aften fik 14 børn sammen med deres forældre en uforglemmelig oplevelse, da adventsspiralen blev tændt i Ådum Idrætsbørnehave. Kun levende lys kastede deres skær ind over den højtidelige tænding.

En efter en gik børnene ind i midten af labyrinten, der var lavet af en lang granranke, og tændte deres lys, som de bar tilbage og satte sig med i rundkredsen, der blev sluttet af den sidste lysbærer.

Børnene sad helt stille og nød sammen med deres forældre de kendte toner fra den dæmpede julemusik, mens kun levende lys kastede deres skær ud i rummet. Det er de ældste børn i Børnehaven, som bliver lysbærere.

Til sidst blev der sunget en fælles julesang, inden lederen Susanne Johansen inviterede på æbleskiver fra køkkenet og fortsat hygge.

Det er den tidligere leder i Børnehaven gennem ti år, Preben Frederiksen, som tog den gode tradition med sig fra Skovlund, og den bevarer man altså og møder forventning til hvert år.