Juleworkshop hos Helle Bom

Lørdag før første søndag i advent tilbød Helle Bom juleworkshop i sit værksted på Plantagevej, hvor hendes flotte dekorationer straks inspirerede og gav lyst til at udfolde sig kreativt.

I år er kasser meget populære til at arrangere en dekoration i. Her er mange muligheder med både små skåle og glas, lys og gran – en idé, flere tog til sig. Amaryllis sat dekorativt i glas stod også fremme som forslag. En del gav sig til at binde en adventskrans, som jo skulle være klar til dagen efter.

Helles vejledning

Helle delte ud af sin erfaring og kiggede forbi den enkelte, så man var sikret at få noget smukt med hjem. Helle Boms tilbud med rammer, der blev pyntet med grønt, kogler, husløg og andet naturmateriale for at bruges som dørophæng var nok dem, der blev lavet flest af.

Til dekorationer på fade blev bunden lagt med grøn mos, og kviste og grene blev lagt dekorativt henover.

Kreativt resultat nydes i julemåned

Godt hjulpet på vej med Helle Boms kreativitet blev det da også til meget smukt at kunne nyde i julemåneden. Efter formiddagens aktivitet sluttede man af i fællesskab med gløgg og æbleskiver indenfor hos Helle.