Julen budt velkommen i Ådum

Den tredje søndag i advent var en festlig optakt til julen i Ådum. Over middag pyntede børnene juletræet på Købmandstorvet. Derefter startede den grå Ferguson med en granpyntet vogn og siddepladser til musikerne Kim og Villy samt julemand og børn.

Turen rundt i byen

De blev tæt fulgt af forældre og andre borgere på gåben rundt i byens gader, hvor musikken og synet af de glade børn lokkede flere med. Turen sluttede foran købmanden, og her blev der sunget og danset om træet til harmonikamusikken.

Julemanden åbnede sin sæk, og børnene stod i række for at få en godtepose.

Hygge i bagbutikken

Der var også noget for de voksne, som trak ind i butikken, og det gjorde harmonikaspillerne også og underholdt med mere julemusik. Bestyrelsen for Ådum Købmand serverede gløg og æbleskiver i bagbutikken, hvor der var hygge og siden mulighed for en god julehandel.

Festlig aften Først på aftenen kom folk igen af huse til ”Vi synger julen ind”, hvor kirken blev fyldt. Sognepræst Hans Petur Kirkegaard holdt en indledende prædiken til julen. Tarm Kirkekor medvirkede under ledelse af Hans Gundesen med dejlig julesang.

Kaffe og Lucia

Ådum Husholdningsforening bød herefter på kaffe og stort kagebord i forsamlingshuset. Luciapigerne gik salen rundt og sang under ledelse af Mette Højlund. Aftenen sluttede med amerikansk lotteri og spænding om de gode gevinster.

Ådum Borgerforening, Menighedsrådet og Husholdningsforeningen var arrangører.