Udsalg af byggegrunde i Ådum den 5. januar

ByggegrundeDet gælder om at tage utraditionelle metoder i brug, når der skal findes tilflyttere til landsbyer. Derfor åbnes der for salg af byggegrunde på Søndertoften i Ådum den 5. januar – uden mindstepris. Så der er mulighed for at gøre noget af et røverkøb i byen.

Tidligere har grundene stået til 75 kr. pr. kvadratmeter, uden det er lykkedes at få dem solgt.

Ådum Borgerforening sætter forventninger til, at det vil lykkes at få solgt nogle grunde og få nye indbyggere til byen. Gitte Hansen fra Borgerforeningen fortæller, at inspirationen til henvendelse til kommunen, kom fra et lignende forsøg i landsbyen Fole i Haderslev Kommune. Her lykkedes det at sælge 3 grunde til en krone stykket på én dag, og forhåbentlig kommer der også gang i salget i Ådum.
Læs kommunens annonce nedenstående:
Kommunens boliggrunde på Søndertoften i Ådum

19. december 2014

Kommunens boliggrunde på Søndertoften i Ådum udbyder vi uden en fast mindstepris. Grundenes nøjagtige beliggenhed kan du se på kommunens hjemmeside: www.rksk.dk Borger, Se alle, Bolig, byggeri og flytning, Køb en byggegrund. Salget af grundene starter den 5. januar 2015 kl. 12.00.

* Vi modtager tilbud indtil alle grundene er solgt.

* Køber skal respektere de for området gældende salgsvilkår vedtaget af Ringkøbing-Skjern Byråd, samt tinglyste deklarationer.

* Kommunen forbeholder sig ret til at forkaste samtlige indkomne tilbud.

Yderligere oplysninger samt salgsmateriale kan fås ved henvendelse til: Juridisk rådgivning Ved Fjorden 6 6950 Ringkøbing Tlf.: 9974 1319 og 9974 1029