En super aften at se tilbage på

IMG_5481 l (1)Fredag den 15.11.2013

Arrangører af Anders Aggers besøg i Ådum Hallen ser tilbage på aftenen med stor tilfredshed. Det lykkedes, – og forventningerne til aftenens indhold blev indfriet. Desuden bliver der et pænt overskud, som går til ”Støtteforeningen for Ådum Børneunivers”.

Anker Nielsen fra Ådum Borgerforening oplyser, at resultatet ser ud til at at blive godt 10.000,- kr., men den endelige opgørelse erIMG_5474 l ikke helt klar.

Mange frivillige har gjort en stor indsats i forberedelsen af arrangementet.

Til selve aftenen var det frivillige, som lavede kaffe og bagte kage til. Frivillige mødte op et par timer før og klarede opstilling af stole til de 280 tilmeldte plus lidt ekstra, som der blev brug for. Borde til den stående kaffe blev stillet op IMG_5482 log gjort klar til servering. Bjarne Thestrup var lydmand. Helle Bom gjorde en frivillig indsats med blomsterudsmykning i hallen. Flotte opsatser flankerede scenen, dekorationer pyntede på bordene og ved indgangen.

At god annoncering i aviser og ugeblade var blevet set og havde fået folk til at komme både fra det nordlige nabolag og fra regionen syd for, fandt man ud af under snakken i kaffepausen.