Hygge i Ungegruppen

IMG_5458 llUngegruppen i Ådum mødes på tirsdag og torsdag aftener i Klublokalet.

Programmet er meget frit, og deltagerne, som er fra 5. kl. og opefter finder på noget, som de kan gøre sammen i aftenens løb. Torsdag den 14. nov. blev der spillet fodbold i gymnastiksalen af de fleste, i hvert fald alle drengene – og nogle piger.

De øvrige piger hyggede sig i klublokalet

IMG_5459 lmed at lægge neglelak på egne eller hinandens negle. Alle remedier til grund-lak, mønster og tørring var på bordet, og det blev til flotte resultater.

Der bliver også lagt planer af lederne, blandet andet er der noget så spændende som en ”midtvejsjuleaften” på programmet den 12. december.

IMG_5463 lDer er altid noget spiseligt i løbet af en ungeguppe aften, der foregår mellem kl. 19 og 21. Torsdag var det popcorn, andre hits er toast og vafler og selvfølgelig også frugt. Næste ungegruppeaften er tirsdag den 26. november.