Ådum Ungegruppe byder på hygge og fede arrangementer

Unge gruppen mødes hver 2. uge

Ungegruppen mødes hver 2. uge til spil og leg 

Ungegruppen i Ådum er for alle fra 5. kl. og opefter, og på opstartsaftenen efter sommerferien mødte alle fra 5. klasse op. De befandt sig godt og har været med siden.

Man mødes et par gange om måneden på enten mandage eller onsdage, og det er ret frit, hvad man foretager sig.
Der er gjort lidt nye indkøb, fortæller en af lederne Julie Jensen. Sponsorerede midler betød, at der kunne købes bordfodbold, nye spil til wii, vaffel- og toastjern. Det er alt sammen taget i brug til hyggeligt samvær.

Der er også tid til socialt samvær

Der er også tid til socialt samvær

Og hyggeligt er der. Et kig indenfor lader ikke nogen i tvivl om det: den forjættende lyd og duft af popcorn, der poppes, ivrigt spil ved bordfodbolden, spillere som kommer tilbage fra gymnastiksalen, sender saftkanden rundt og får tørsten slukket og andre, som hygger sig i de bløde møbler.

Der bliver dog også taget initiativer af lederne. Et af dem er omkring næste samvær den 21. september, hvor der er overnatning. Programmet er klar, men for deltagerne er det en hemmelighed, indtil man mødes på lørdag kl.19.00 i klublokalet.