Skjern Å Platte introduceres hos Økovin på søndag

Søren+Chr..

Søren christensen

Ådum: Firmaet Økovin på Odderupvej 10 i Ådum inviterer søndag den 1. september kl. 10 – 17 til en udsøgt smagsoplevelse. Der vil blandt smagsoplevelserne være en nyhed og specialitet til dagen med ”Skjern Å Platten”.

Leverandører af kødet, Erling Bonde og Søren Christensen, vil være til stede som repræsentanter for Økogårdene i Skjern Enge, hvor kvæget græsser frit i sommersæsonen. De to landmænd vil fortælle om dyrenes opvækst og den betydning, det har for kødets kvalitet.

Erling Bonde og angus r

Erling Bonde og angus

Slagter Sørensen fra Videbæk er garant for kødets forarbejdning efter gode danske traditioner. Kok Bendt Jessen fra Restaurant Bryghuset i Ringkøbing vil stå ved grillen og trylle med det økologiske kvalitetskød. Grillen er varmet op fra kl. 11 til 15. Jens Lindby, indehaver af Økovin, tilbyder på dagen udvalgte vine, der specielt harmonerer godt med grill og lækkert kød.

Det kan allerede her røbes, at ”Skjern Å Platten”, introduceret i forbindelse med Økologisk Høstmarked og Åbent Ådum, vil bestå af ungoksefilet, svinekotelet af skovsvin og pølse, alt sammen fra Skjern Enge. Hertil serveres salat og flutes bagt af kokken