Ådumborgere vil noget for at bevare Købmanden

Både Keld og Niels var tilfredse med opbakningen

Ådum Købmand er meget mere end to ansatte, unge medarbejdere, kunder og leverandører.

Ved et fyraftensmøde forleden blev bagbutikken fyldt med frivillige, som gør en indsats på forskellig vis med opgaver, som det ikke er muligt at aflønne personale til.

Der var dækket pænt op og gjort det hyggeligt mellem varehylderne. Et let traktement blev nydt som en påskønnelse fra bestyrelsens side.

Formanden Niels Møller Hansen rettede en stor tak for al hjælp og opbakning omkring butikken. Den holdes ren og er indbydende at komme til. Prisskilte sættes op, og labels med gode tilbudspriser skiftes ud hver uge. Der fyldes op på hylderne, og et større arbejde ligger bag, end man umiddelbart tænker over. De frivillige er på banen!

De frivillige mødtes i bagbutikken til et let traktement

”For at bevare den lokale dagligvarehandel er der brug for mere omsætning og ambassadører for flere kunder. Tak for jeres indsats på alle fronter,” sluttede formanden.

Købmand Keld Hansen takkede for uvurderlig hjælp fra frivillige. ”Ådum er lidt speciel, – I vil noget her for at bevare butikken. Det er ikke en kiosk, vi driver, men en butik med stort sortiment, større end i mange lignende. Her handler mange kunder al deres daglige forbrug.”

Keld lægger mærke til kundernes indkøbsvaner og planlægger nye tiltag tilpasset de behov, som er til netop Ådum Kwik Spar.

Mere derom i Ådum Nyt og på aadum.com.