Bag for en sag

Det er sjette år i træk, at Bag for en Sag løber af stabelen. Det landsdækkende projekt har optaget børnene nogle uger op til den 11.oktober, som var den afsluttende dag.

Både i Ådum Idrætsbørnehave og SFO har kreativiteten udfoldet sig. Der er blevet bagt, lavet smykker, billeder, skåle m.m. med et flot resultat til salg .Forældre, bedsteforældre og andre interesserede var inviteret og velkomne et par eftermiddagstimer, hvor boderne var åbne, og der samtidig var kage og kaffe på kanden i Idrætsbørnehaven.

Rigtig mange tog mod invitationen, og mange børn ønskede, at netop det, de havde lavet blev i familien eller bekendtskabskredsen, så der blev lagt lidt pres på bedsteforældre og andre om bestemte køb, og det var helt tydeligt til gensidig glæde.

Det indkomne beløb går til ”Børns vilkår” og deres vigtige arbejde med. Børnetelefonen, hvor alle børn og unge har mulighed for gratis at ringe ind og tale med en voksen og få gode råd og vejledning. 

 Der kom 3625,00 kr. ind ved salg af elevernes fremstillede ting og de godt 200 gæsters køb af kaffe og brød.

 

Preben Frederiksen og pesonalet er overvældet over den store tilslutning og retter en stor tak til forældre, bedsteforældre, oldeforældre, tanter onkler og andet godtfolk.