Ny Ådum-købmand er fundet

Keld Skov Hansen

Ådums nye købmand er nu valgt blandt de 29 ansøgere til stillingen, efter at Helle Andersen har sagt op. Det gjorde Helle egentlig til 1. sept., men har lovet at fortsætte en måned mere, for at der kan blive en god overgang, inden den nye købmand, Keld Skov Hansen, Snejbjerg, overtager stillingen.

I dag har Keld Skov Hansen været i butikken, ekspederet og været med i de øvrige opgaver.

Det var været en god oplevelse at træffe Keld Skov Hansen i købmandsbutikken som en meget imødekommende person, og selv om det er svært at sige farvel til Helle, er der forståelse for hendes beslutning, også ud fra, at hun har mindreårige børn.

Keld Skov Hansen har tidligere gennem 17 år haft sin egen Spar-butik i Herning. Så han er en mand med stort kendskab til Spar-kædens systemer og lige netop Ådum butiks drift.

De seneste to år har han været leder af en EuroSpar butik i Snejbjerg, som er et større supermarked. Keld Skov Hansen har et ønske om at vende tilbage til sin tidligere jobsituation – den ”lille købmand”.

Formanden Niels Møller Hansen skrev i en pressemeddelelse følgende:

”Vi i bestyrelsen tror på, at vi har fundet den rette mand til at hjælpe os videre i at bevare vores lokale butik. En opgave som han ikke kan løfte alene, men hvis kunderne i Ådum og omegn fortsætter den store opbakning, som de har gjort henover foråret og sommeren under vores LAG projekt, så tror vi virkelig på fremtiden for både vores by og vores købmand.”

 

Keld Skov Hansen vil i løbet af september være at træffe i butikken et par gange om ugen, inden han fra 1. oktober sammen med butiksassistent Karen Bang vil være der dagligt.