Ny Airtrack

Den sidste eftermiddag inden jul med gymnastik og juleafslutning for holdene i Ådum blev særlig festlig, da gymnasterne fra 5.-7. kl. omklædte kom ind i gymnastiksalen.

Ud over holdets instruktører var både formand Lene Bjørslev og næstformand Tove Albertsen også mødt op for at modtage en gæst, Evald Hansen, Herning, der på vegne af Tuborgfonden havde en stor chek med lydende på 20.000 kr.

Evald Hansen havde det store smil på. ”Jeg har verdens bedste arbejdsplads,” forklarede han.”Jeg møder altid glade mennesker og føler mig som julemand året rundt.” I løbet af et år fordeler han i det midt-og vestjyske område ca. 2 millioner kr. til de mange forskellige foreninger, der har søgt og fået bevilget støtte fra fonden.

For gymnastikken i Ådum har ønsket længe været en air-track. Med tilsagnet fra Tuborgfonden om det store beløb og ligeledes støtte fra VKR-fonden, Nordea Bank og Støtteforeningen for Ådum Børne- og Ungecenter blev der allerede ved sæsonstarten i september købt den Air-track, som nu fylder gulvet i næsten hele gymnastiksalens længde. Samtlige 70 gymnaster i Ådum sammen med deres 15 instruktører har siden nydt de mange muligheder for udfoldelse, der er fulgt med nyinvesteringen.

Formanden for gymnastikudvalget Lene Bjørslev lægger ikke skjul på sin glæde over at modtage pengene. ”Det er virkelig et skulderklap,” siger hun, ”og vi har gjort et indkøb, som lover godt for gymnastikken i Ådum I & U fremover.”