Sille Owen hos Ådum Letkøb

Tirsdag d 26 oktober var der inviteret til Sille Owen hos Ådum Letkøb. Butikken fremstod flot i aftenmørket med tændte fakler på p pladsen, og en stor oppustelig heks blafrede i vinden. Mange Ådum borgere havde reserveret datoen i kalenderen, og så snart at klokken slog 19.30 begyndte det at myldre ind med folk i butikken. Marianne købmand og Anette stod klar til at modtage gæster, og der var bestilt gode tilbud hjem, som de fremmødte gjorde flittigt brug af. De to bestyrelser stod klar rundt om i butikken, og serverede smagsprøver.

Smagsprøver

Karen havde arrangeret en lille vinsmagning. I bagbutikken kunne man nyde en kop kaffe, og lidt sødt til ganen. Jannie Hansen repræsenterede Heimdal Intofarm, hvor der var mulighed for at smage på melorme i forskellige smagsvarianter.

Dagmar Vestergaard og Lene Bjørslev havde en stand – da arkivet lancerede en ny bog.

Konkurrencer i butikken

 Der var også forskellige konkurrencer på aftenen, bla andet blev der trukket lod blandt de boner der var udskrevet i kasseapparatet ml 19.30- og 21.00.
Vinderen af den fine indkøbsvogn fyldt med varer blev Anne Marie Jensen fra Rosendalsvej. Der var også en 2 præmie som gik til Emmy Stokholm, 3 pladsen gik til Phillip Hansen.
Man kunne også gætte vægten på et kæmpe stort græskar. Græskarret vejede 23,7 kg. Helle Andersen kom tættest på det rigtige resultat, Torben Skødebjerg løb med 2 pladsen.

Hele aftenen var der besøg af Venstre politiker Gunnar Smith som fik lidt politisk snak med Ådum borgerne her inden kommunalvalget.

Det var en meget vellykket aften, som i den grad bar præg af at folk nyder at mødes i vores lokale butik.

Hvor godtfolk er – kommer godtfolk til……..