Nyansat hos Ådum Købmand

En ny medarbejder er ansat hos Ådum Købmand. Det fejres med en konkurrence, hvor man kan vinde 1 kg bland selv slik. Det eneste man skal gøre er at skrive, hvad den nye medarbejder hedder.

Præsentation


Marianne Kristensen er vores nye medarbejder. Marianne er 51 år og bor i Hoven med sin mand. Marianne har stor erfaring med grønt og blomster, men også stor erfaring med at være i butik, hvor hun har befundet sig i mange år. Købmanden inviterer til butikken for at hilse på Marianne og sige velkommen til hende.

Farvel til Lasse

Samtidig siges der farvel og en tak til Lasse Guldager, som har haft 25 timer om ugen. Han har i dag haft sine sidste timer i butikken og sørget for god betjening. Efter ferien starter Lasse på HF i Tarm. Det er hans mål at blive fysioterapeut.